English version
legalizari • certificari • traduceri
autentificari • succesiuni • ipoteci

Contact

Telefon:
004.021.3221.444

Mobil:
004.0724.565.889

Email:
secretariat@notariatinitio.ro
notarolaru@yahoo.com

Retele socializare:

Servicii

Declaraţii

Se pot autentifica declaraţii diverse,  cu resprectarea dispoziţiilor legii:
de acceptare sau de renunţare la succesiune,  acorduri pentru construire, renunţări la drepturi, îndeplinirea condiţiilor pentru programul Prima casă, declaraţii necesare pentru constituirea de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate,etc.
Printre cele mai importante declaraţii sunt cele prin care parintii consimt la deplasarea copilului lor minor in străinatate, fie insotit de unul dintre ei, fie insotit de o altă  persoana.
Pentru autentificarea acestei declaraţii  se va prezenta certificatul de nastere al minorului, actul de identitate ale parintelui declarant, toate datele de identificare ale persoanei insotitoare, durata si modalitatea de calatorie, ruta. Pentru detalii vezi http://www.politiadefrontiera.ro
O atentie deosebita trebuie acordata faptului ca un exemplar din declaratie se retine la iesirea din tara de catre organele de frontiera.
Persoanele insotitoare ale minorului, altele decat parintii acestuia, trebuie sa prezinte si un extras de cazier judiciar, chiar daca sunt rude cu minorul.Doar in cazuri exceptionale minorul se poate deplasa in afara tarii fara consimtamântul parintilor.